Kapsalon
Jos Verdonck

Gallifortlei 149
2100 Deurne
T 03 324 08 75

Openingsuren

Magesloten
Di8u - 17u
Woe8u - 17u
Do8u - 18u
op afspraak
Vrij8u - 18u
op afspraak
Za7u - 15u
op afspraak

Technische werken steeds na afspraak, behalve op donderdag.

Kappersteam Jos Verdonck

 

 

Danny
 

Danny trad al snel in de voetsporen van pa “Jos Verdonck” en was al op jonge leeftijd een waarde op kapperswedstrijden. Om op dit niveaus mee te kunnen liep zij stages in binnen en buitenland. Haar kennis heeft zij nadien verder uitgedragen in verschillende Antwerpse scholen. Deze dagtaak heeft zij een tiental jaar geleden vaarwel gezegd om de zaak die nu reeds meer dan 50 jaar bestaat over te nemen.
Haar grootste passie is alles wat maar iets met eten te maken heeft van koken tot het degusteren van de zelf gemaakte recepten. Deze hebben dikwijls invloeden van de laatst gemaakte reizen,waar pittoreske restaurantjes al fietsend worden ontdekt.

 

 

 

.Patrick

Bij Patrick draait het allemaal rond de jaren 70.;Hier is hij helemaal weg van, je kan het als het ware ruiken,voelen en proeven. Verder is hij een echte levens genieter die echt wel met zijn uiterlijk is begaan wat vroeger opstaan om de conditie bij te werken is voor hem dan ook geen opdracht;. Hij zit echter ook niet verlegen om iemand een poets te bakken.Met veel passie en gedervenheid vind je hem achter de kaptafel waar hij met de grootste zuiverheid zijn kunnen de vrije loop al eens durft te laten.

 

 

 

Peter

 

Peter komt uit een ganse kappersfamilie en heeft de microbe van het vak wel echt te pakken.Dit getuigen de vele binnen en buitenlandse stages.Sportief mag je hem ook wel noemen,tennis,voetbal en de daaraan gekopelde après schrikken hem zeker niet af

.En uit goede bron weten we dat hij s'morgens ontwaakt met Ornelis & Rogiers van Q music om dan dadelijk aan de slag te gaan met de potten en pannen want lekker koken kan hij ook.